Bemutatkozás

Gyermek centrikus bölcsődénk az anya-gyermek meghitt kapcsolatát a lehető legbensőségesebben támogatja. Nem egyszerűen gyermekmegőrzők, hanem a jogszabályi előírásoknak maximálisan megfelelő, óvodai nevelési programot alkalmazó intézmény vagyunk. Számos képességfejlesztő tevékenység, élményteli játékok, napi négyszeri, a gyermekek életkorához igazodó kalóriadús táplálkozás biztosítja a gyermekek békés, nyugodt légkörben, szerető gondoskodás mellett történő cseperedését. A városi zajtól elzárt zöldövezeti, parkos helyen, gyönyörű természeti környezetben működik mini bölcsődénk.

Várjuk az olyan 1 - 4 éves gyermekek jelentkezését, akiknek a szülei szívesen bízzák gyermekeik gondozását, nevelését szakképzett kisgyermekgondozó szakemberekre.

Szakmai programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek anyanyelvi nevelésére, mozgásfejlesztésére és az angol nyelv megismertetésére.

Egészséges életmód programunk keretén belül egészséges táplálkozást biztosítunk, mindennap fogyasztanak a gyermekek nyers gyümölcsöt és zöldséget. Mindezek mellett intézményeinkben sóhomokozó áll a gyermekek rendelkezésére, ami légúti problémák megelőzésére és kezelésére szolgál.

A gyermekek érdekében elengedhetetlen az intézmény és családok közötti nyitott és szoros együttműködés, a jó kapcsolat, rendszeres kommunikáció, a gyermekekért vállalt közös felelősség és a nevelési értékrend megbeszélése. A napi kapcsolattartás mellett az év folyamán családi programokat szervezünk, valamint az év jelentősebb ünnepeiről közösen is megemlékezünk.

A Bóbita vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes, nyugodt, derűs környezetben felnövő gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek.