Állásajánlatok


Dajka munkatársat keresünk

Bóbita Varázspalota Magánóvodába dajka munkatársat keresünk, teljes állásban bejelentve, versenyképes fizetésért. 

Elvárások:

Gyermekszerető, türelmes, pozitív hozzáállás

Dajkai végzettség

Gyors, precíz munkavégzés

Rend és tisztaságszeretet

A környezetére és munkájára igényes szemlélet

Csapatmunka szeretete

 

Előny:

Dajkai tapasztalat

Kezdés: akár azonnal

Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik szeretnek csapatban dolgozni és gyerekek között lenni.  Ha mosolygós vagy, szereted a rendet, tisztaságot és ezeket tudod is biztosítani a környezetedben, akkor biztosan téged keresünk. Mi hosszú távban gondolkodunk kollégáink tekintetében, ha Te is hosszú távra keresel munkahelyet, akkor nálunk a legjobb helyen jársz. Fiatalos, kedves, vidám csapat és stabil munkahely várja új dajka munkatársát.

Az állásra jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehetséges, melyben kérjük a nettó fizetési igény megjelölését. Önéletrajzát a helyettes.agnes@bobitaovibolcsi.hu email címre várjuk.

 


Angolos óvodapedagógus munkatársat keresünk

A Bóbita Magánóvodába az Intézmény bővítése miatt 1 fő angolos óvodapedagógus munkatársat keresünk teljes állásban, versenyképes fizetéssel.

Elvárások: angol nyelvtudás, pedagógiai diploma, szakmai tapasztalat, önálló munkavégzés, nyitott, rugalmas, gyermekközpontú, pozitív szemlélet.

Várjuk azon lelkes, fiatalos és kreatív kollégák jelentkezését, akik hosszútávú, stabil, jó hangulatú és kitűnően felszerelt munkahelyet keresnek versenyképes fizetéssel.

Az állás részletei és a jelentkezés az alábbi linken érhető el:

https://angolos-allashirdetes.bobitaovibolcsi.hu/


Óvodapedagógus munkatársat keresünk

A Bóbita Magánóvodába az Intézmény bővítése miatt 1 fő óvodapedagógus munkatársat keresünk teljes állásban, versenyképes fizetéssel.

Az állás részleteiről az alábbi linken tájékozódhat:

http://ovodapedagogus-allashirdetes.bobitaovibolcsi.hu/