Iskola-előkészítő program

 

Mára kiemelt jelentőségűvé vált, hogy a gyermekeket tudatosan készítsük fel az iskolára.

10 éve sikeresen végzünk felkészítést óvodánkban és segítjük a gyermekeket, családokat, hogy az iskolakezdés könnyedén, sikeresen és problémamentesen történjen.

Iskola-előkészítő programunkat tanítási tapasztalattal és szemlélettel dolgoztuk ki, így pontosan arra készítjük fel gyermekét, ami az iskola első éveiben a legnagyobb előnyöket biztosítja majd neki.

Az iskola-előkészítő programon utolsó óvodai évben vagy akár 6 éves kortól, +1 óvodai évben is lehetőség van részt venni.

Csoportjaink azonos korú gyerekekből állnak, a csoportok létszáma pedig 16 - 18 fő, így rengeteg egyéni figyelmet és támogatást kapnak a gyerekek a megfelelő felkészüléshez.

Legfontosabb célunk, hogy élményeken keresztül, eredményesen fejlesztve minden gyermek boldog és sikerorientált legyen!

Az iskolaválasztásban személyre szólóan tudunk minden családnak segítséget nyújtani. Mind a kerületi, mind az egyéb fenntartású iskolákkal élő kapcsolatot ápolunk, ismerjük az elvárásokat és a gyermek érdeklődésének, képességeinek figyelembe vételével szakmai segítséget tudunk nyújtani a számára megfelelő iskola kiválasztásában.

Minden iskolába készülő csoportunknak iskolalátogatást szervezünk, hogy megismerjék a rájuk váró közeget.

Iskolaérettségi vizsgálatot végzünk 5 éves kortól évi két alkalommal és az itt feltárt hiányosságokra egyéni fejlesztési tervet dolgozunk ki.

Egyedülálló segítséget tudunk nyújtani, ugyanis az egyetlen óvoda vagyunk, mely saját Fejlesztő Központtal is rendelkezik. A szükséges terápiákat, fejlesztéseket házon belül, kiváló szakemberekkel tudjuk megoldani. Óriási előny továbbá, hogy a terápiás szakemberek mindennapos kapcsolatban vannak az óvodapedagógusokkal, így együtt követik és fejlesztik a gyermeke képességeit.

Várjuk az Ön gyermekét is Intézményünkbe akár utolsó óvodai évben vagy 6 éves kortól kifejezetten iskola előtt egy alapozó, felkészítő évfolyamra.

iskola-előkészítő foglalkozás